Om BR Malerfirma

Vi udfører alt slags malerarbejde: vedligeholdelsesmaling • tapetsering • industriel maling • vinduesmaling • reparationsmaling 

tagmaling • kontormaling • maling af træværk • maling af trappeopgange • maling af facade • maling af badeværelse • maling af gulv • gulvafslibning

Facademaling

Det er ikke ligegyldigt, hvilken maling der bliver benyttet til at male facaden af dit hus. Hos Malerfirmaet BR har vi over 15 års erfaring og ved derfor hvad der skal til, for at dit hus eller bygning stråler som var det nyt. Derudover er det vigtigt at undersøge facaden og materialets tilstand. Der kan nemlig være stor forskel på, hvilken behandling der er brug for, alt efter hvordan udgangspunktet er. De mest brugte former for facademaling er: silikonemaling, akrylmaling, cementpulvermaling, olieemulsionsmaling, silikatmaling.


​Tapetsering

Tapetsering trender igen. I mange år var tapet ikke så populært, da det blev forbundet med kedeligt savsmuldstapet. De tider er ovre, idet udviklingen har gjort, at man kan lave spændende ting med et tapet. Der findes mange spændende designertapeter, som kan give dit hjem et helt unikt look. Vi tapetserer i øjeblikket rigtig mange hjem.​

Træværk

Vi har bred erfaring med maling af træværk og træbeskyttelse. Vi udfører alle former for maling og beskyttelse af indendørs træværk. Typisk er det skabe, låger, lister, vinduer, døre, karme og paneler. Vi rådgiver fra første fase omkring behandlingsmetoder og materialevalg.

Gulvafslibning

Gulve bliver slidte med tiden, men kan nemt friskes op med den rette gulvbehandling. Vi kan hjælpe dig med at behandle og male dine gulve, så de bliver så gode som nye og udgøre en fin balance til væggene. Før vi afsliber dit gulv behandler vi det på behørig vis, og vi behandler også gerne dine gulve uden at male dem efterfølgende. 

Vi kan hjælpe dig med: gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvpolering, lakering, specialopgaver (epoxymaling, hvidpigmentering, oliebehandling, spritlak, vandig lak).

Kontakt os via formularen og modtag et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt i dag!

​Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste malerprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

logo-512px

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirmaet BR ApS

Puggaardsgade 6 kl th,
​1573 København V.

Tlf.: 28 15 70 71

E-mail: malerfirmaet-br@hotmail.com

CVR: 40150005

facebook (2)  instagram (2)​   linkedin

Malerfirmaet BR ApS

​Hos Malerfirmaet BR ApS er kunden altid i fokus!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!